9. veljače 2016.

POMOĆNIK U NASTAVI M/Ž

Na stranicama HZZ-a, oglasili smo natječaj za 10 pomoćnika u nastavi koje planiramo zaposliti putem projekta s kojim ćemo se natjecati na Javnom pozivu za prijavu projekta udruge za pružanje usluga pomoćnika u nastavi učenicima s teškoćama u razvoju u šk.g. 2016./2017., a kojeg će financira Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta.

Radno mjesto

KAŠTEL NOVI, SPLITSKO-DALMATINSKA ŽUPANIJA


10


Na određeno; novootvoreni poslovi


20 sati tjedno


Nema smještaja


U cijelosti


20.6.2016.


Posloprimac

  • Srednja škola 4 godine
  • Viša ili prvostupanjska
  • Fakultet, akademija, magisterij, doktorat

Nije važno


Zapošljavanje putem Javnog poziva za prijavu projekta udruge za pružanje usluga pomoćnika u nastavi učenicima s teškoćama u razvoju u šk.g. 2016./2017., a kojeg će financirati Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta.

Broj traženih radnika: 10
Opis poslova pomoćnika u nastavi:
rad s učenicima koji imaju teškoće u razvoju, a pohađaju redovitu školu po određenom programu ili specijaliziranu ustanovu (COO Juraj Bonači Split i COO Slava Raškaj Split).
Prednost će imati osobe koje su već radile kao pomoćnici u nastavi ili osobe koje su završile edukaciju za pomoćnike u nastavi.
Poželjno je da su kandidati završili slijedeće škole: učitelj, predmetni nastavnik, pedagog, psiholog ili sl. (VŠS, VSS),ekonomsku, gimnazija ili sl. (SSS)
Od kandidata se očekuje da su spremni na timsku suradnju i učenje, te da su pouzdani i odgovorni i vrlo je važno da imaju empatije za djecu s teškoćama u razvoju.
Ukoliko imaju volontersko iskustvo potrebno je navesti poslove i naziv organizatora volontiranja.

Zainteresirani kandidati su dužni dostaviti:

motivacijsko pismo
životopis (obrazac europass)
presliku svjedožbe ili diplome o završenom školovanju
potvrdu o nekažnjavanju

Navedenu dokumentaciju dostaviti na e mail adresu udruga@nasadica.hr