7. siječnja 2016.

Za roditelje

 

Pozivamo članove skupštine na redovnu skupštinu Udruge roditelja djece s posebnim potrebama Naša dica koja će se održati 14. prosinca 2016.g. (srijeda) u 18,00 sati u Kaštel Novom, u prostorijama Udruge, Put Mira 25. Za Skupštinu predlažemo  sljedeći Dnevni red :

1.Pozdrav članovima Skupštine i početak rada.

2.Usvajanje predloženog Dnevnog reda redovne Skupštine.

3. Izbor radnih tijela Skupštine :Radno predsjedništvo,Zapisničar i dva ovjerovitelja zapisnika,Verifikacijsko povjerenstvo

4. Godišnji plan i financijski plan Udruge za 2017.g.
5. Strateški plan rada za razdoblje 2017.-2020.g.
6. Razno

Upravni odbor
Udruga roditelja djece s posebnim potrebama Naša dica

 

29.11. Psihološke procjene djece

-Radionica za roditelje-Grupe podrške

 

25.11. od 17 sati – Kreativna radionica- ukrašavanje kuglica od stiropora

18.11. od 18 sati – Kreativna radionica-ukrašavanje kuglica od stiropora

30.9.(petak) poslije podne i 1.10.(subota) ujutro – Pozivamo članove i volontere na radno druženje ( uređenje dvorišta udruge i prostorija)

_______________________________________

Psihološka procjena (3. i 4. rujan 2016.g.)

Obavještavamo zainteresirane roditelje da će se 3. i 4.9. u prostorijama udruge provoditi psihološka procjena djece od strane kliničkog psihologa Maje Bonačić.

Svi zainteresirani roditelji, molimo da se jave u udrugu zbog dogovora oko termina.

_______________________________________

Dragi roditelji, pozivamo vas na druženje u subotu od 19 sati u Kaštel Sućurcu na rivi
Vidimo se pokraj našeg štand !
“6. Humanitarne sportske igre karnevalskih udruga
13. 08. 2016. Kaštel Sućurac (riva)
Šestu godinu za redom udruga Šušur u suradnji s karnevalskim udrugama organizira humanitarne sportske igre karnevalskih udruga. Humanitarne sportske igre karnevalskih udruga zamišljene su kao humanitarno – zabavna manifestacija, a održat će se u sklopu ljetne fešte KPU Kampanel u Kaštel Sućurcu s početkom u 19 sati.
Ova humanitarne manifestacija ima za cilj senzibilizirati javnost za djecu s posebnim potrebama, promovirati njihov rad i kreativnost. Karnevalisti družeći se s djecom i roditeljima provest će vrijeme s njima u plesu i zabavi te će zajedno s njima prodavati suvenire koje su djeca izradila u svojim ustanovama.
Karnevalske udruge natjecat će se i u nekoliko igara: turanje kola barila, skakanje u vrićama, ples s balunima i igra spretnosti – nošenje fritule u kućarinu. Svaka karnevalska skupina natjecat će se za svoje štićenike (Centar za rehabilitaciju Mir, Udruga tjelesnih invalida Kaštela i udruga Naša dica) te će osvajanjem što većeg broja bodova i prodajom njihovih suvenira nastojati sakupiti što više novca koji je namijenjen udrugama za njihov rad.
Karnevalska udruga Kampanel spravljat će jela te će također od prodaje jela i pića dio sredstava donirati ovim udrugama koje skrbe o djeci s posebnim potrebama.
Organizator manifestacije je neprofitna udruga – Udruga za promicanje kvalitete života, kulturnih vrijednosti i baštine Šušur pod pokroviteljstvom Županije splitsko – dalmatinske, Grada Kaštela, Turističke zajednice grada Kaštela, Cemex Hrvatska i ZAMP-a.
Budite i Vi dio ovog humanitarnog projekta te kupnjom suvenira djece s posebnim potrebama pripomognite u njihovom daljnjem radu i stvaralaštvu.”
.