Završetkom prve PECS BASIC TRAINING radionice, željeli bismo se zahvaliti svima koji su svojim sudjelovanjem pomogli da ova radionica bude uspješna.
Julia Biere Hoffman  i Louise Maggs, hvala vam što ste došle podijeliti vaše znanje.
Veliko hvala našem organizacijskom timu: Anti Klaiću, Branki  Božić, Ivani Šustić, Josipi Kanazir, Renatu Đikić, Ljiljani Najev i našem volonteru/predsjedniku gradskog vijeća Denisu Ivanoviću
na neizmjernoj pomoći u svim elementima organizacije, momcima koji su se brinuli o razglasu, hvala Hotelu Villa Žarko na prostoru za održavanje radionica i  na savršenom gostoprimstvu, Brankici i Matei na prevođenju materijala. Hvala našem Gradu Kaštela, Županiji splitsko dalmatinskoj, Yacht Conzulting iz Šibenika na donaciji. Veliko hvala našem zamjeniku gradonačelnika Miliju Novak koji je podržao našu radionicu  na samom otvaranju i na završetku radionice. Hvala medijima koji su popratili i ovo događanje i  svima koji podržavaju rad naše udruge.

POSEBNA ZAHVALA našim malim i velikim anđelima koji su najveći razlog i inspiracija da se organizira ova radionica, jer iako ne mogu govoriti i komunicirati – IMAJU POTREBU GOVORITI I REĆI. Mi smo ti koji moramo prepoznati njihov rječnik koji je vrlo često teško prepoznati. Njihov rječnik su geste, suza, razne stereotipne radnje ali i one koje je jako teško gledati, a jedan od njih su i udarci. Želimo im osmjeh na licima, razgovarati na jedini njima dostupan način – slikama. Želimo im da imaju prijatelje koje ćemo također naučiti komunicirati na svima njima zanimljiv način. Tu smo još korak bliže jer svi ste vi pomogli i u našem projektu Zajedno smo jači koji je usko povezan s ovom radionicom – nabavili smo opremu koja će biti dostupna djeci u kaštelanskim školama i vrtićima. Sada imamo sve – opremu i znanje, imamo volju i želju dati mogućnost glasa djetetu/osobi  koje živi u tišini u zajednici kojoj živi.

Jako nam je drago što je na radionicama sudjelovalo više stručnjaka iz Centra Juraj Bonači (koji su evo čujemo već počeli primjenjivati ono što su naučili), tete iz Vrtića Čarobni pianino ali bilo je i ostalih stručnjaka i roditelja od Siska, Zagreba, Međimurja, Rijeke do Dubrovnika. Svi oni dali su povratnu informaciju za nastavkom radionice, stoga ovim putem najavljujemo PECS ADVANCED radionicu na proljeće, a s obzirom na interes za ovu početnu koja se održala  u srijedu i četvrtak – vjerujemo da će ista će biti i za drugu.

Hvala Vam svima koji ste dio svega ovoga!

Ispod je nekoliko fotografija, a više pogledajte u našoj galeriji na Facebooku

IMG-20131011-WA0008

IMG-20131011-WA0002IMG-20131010-WA0005

IMG-20131010-WA0003