U četvrtak 29.11.2012.godine imali smo priliku ugostiti pripadnike Hrvatske ratne mornarice i njihovog zapovjednika komodora Roberta Hranja koji nam je uručio ček s iznosom od 46 tisuća kuna koje su pripadnici HRM prikupili odvajanjem određenog iznosa od svoje plaće.Ova akcija uveliko nam je olakšala te smo ubrzali naš projekt Mala kuća i ranije od predviđenog započeli s našim aktivnostima.
− Ova akcija spontano je pokrenuta među većinom članova naše mornarice i veseli nas što smo mogli pomoći onima kojima je pomoć zaista potrebna. Ovo je dokaz da, osim svojim vojnim djelovanjem, možemo i na drukčiji način pomoći našoj zajednici i dati svoj doprinos društvu. U ovoj su nas udruzi upoznali sa svojim radom, a u razgovorima smo zaključili da bismo preko naših kontakata i nadalje mogli pomagati − izjavio je zapovjednik HRM-a komodor Hranj.
Moramo istaknuti kako je cijelu akciju pokrenuo njihov pripadnik Ivan Bazina kojem se još jednom iskreno zahvaljujemo kao i svima ostalima koji su mogli sudjelovati.Nakon dodjele čeka, zapovjedniku smo uručili našu zahvalnicu kao i ravnatelju Kaštelanskog kazališta i vlasniku građevinskog obrta SHEMA. Tog dana podijelili smo još nekoliko zahvalnica i ovim putem pozivamo sve one koji nisu mogli doći i koje nismo uspjeli dobiti -da nas posjete kada im to dozvoli vrijeme,Vaše zahvalnice vas čekaju :). Hvala još jednom svima koji su pomogli na bilo koji način!

Fotografije preuzete sa stranica MORH

hrm_29112012_1 hrm_29112012_2