I ove godine, studenti Specijalističkog diplomskog stručnog studija Ekonomskog fakulteta u Splitu na kolegiju Marketing projekata imali su “zadaću” izraditi idejni prijedlog i razradu studije slučaja a mi smo trebali odabrati ” najbolju ideju” od sedam pristiglih. Iako smo mi odabrali svih sedam, jednu ideju smo morali izdvojiti a ove godine to je razrada projekta Adrenalinski park kojeg su izradili studenti: Eli Mornar,Matea Jozić,Mario Parčina i Mario Vukušić.
Osim same ideje, ono što i ove godine primjećujemo je veliki trud svih studenata u opis, odnosno razumijevanje teškoća djece ali i mogućih rješenja da im svima bude bolje te isto tako koliko su se informirali o udruzi. Uz ono što je njima bila zadaća iz marketinga, oni su i osvješteni o problemima djece s teškoćama i njihovih obitelji.
Projektnu ideju Adrenalinski park, predstaviti ćemo i predstavnicima grada Kaštela te pozvati i studente koji su ga izrađivali da ga sami prezentiraju.
U nastavku možete pogledati naslovne stranice ideja kao i jednu stranicu projekta Adrenalinski park.
Suradnja udruge i ekonomskog fakulteta u Splitu, započela je prije nekoliko godina kroz izradu studije slučaja naše udruge za potrebe izrade sveučilišnog udžbenika Osnove marketinga i menadžmenta neprofitnih organizacija u izdanju Školske knjige.
Hvala svim studentima na velikom trudu i razrađenim idejama,ponosni smo na sve vas a naša ocjena svima je najveća moguća 🙂
zahv

Zahvalnica

.
adr

Adrenalinski park

.
adr34

Adrenalinski park

.
glaz

Glazbena terapija

.
jahanj2

Terapijsko jahanje

.
jaha

Terapijsko jahanje

Slika 18

Glazbena terapija

.
kreativ

Kreativne radionice

 

 

3

Terapija sa psima

efst.logo.na_bijelom

Ekonomski fakultet Split