Dragi naši, deseta je godina kako smo od Župe Kaštel Novi dobili na korištenje prostorije u Rudinama. Kako su sada prostorije potrebne Župi, pronašli smo prostor u najam u Ulici Svete Lucije u Kaštel Štafiliću ( u ulici gdje se nalazi DV Maslina).

Kao i prostor koji sada koristimo, a koji smo uredili uz pomoć dragih ljudi i donatora, potrebno je urediti i novi prostor te ćemo trebati pomoć za uređenje.

Ovim putem zahvaljujemo za prvi korak pomoći gospodinu Stjepanu Miketeku iz Ateliera Kovačić Miketek, a koji nam je besplatno izradio idejno rješenje za uređenje prostora.

Sve aktivnosti kroz projekte, individualni i grupni rad s članovima, nastavlja se u sadašnjim prostorijama do preseljenja u nove prostorije.

U Udruzi trenutno imamo 18 zaposlenih na ugovor o radu koji su angažirani kroz projekte koje trenutno provodimo.

Uvidom u potrebe članova kroz upitnike i pozivima roditelja, ustanovili smo veliku potrebu za proširivanjem usluga, odnosno za zapošljavanjem barem jednog logopeda, individualnim tretmanima edukacijskog rehabilitatora i rješavanjem problema mladih i odraslih.

Za sve navedeno, dugoročno nam je potreban prostor za rad, te se nadamo da će Grad Kaštela pronaći neko rješenje za rješavanje problema djece, mladih i odraslih s teškoćama u našem Gradu.